Intro kurser

Kom til en af vore intro kurser. Her vil du blive introduceret i bueskydning og klublivet. Derefter følger en grundig gennemgang i bueskydnings kunst hvorefter vi tager fat i buen og begynder at skyde. For at kunne blive optaget som medlem skal man have deltaget i en Intro kursus

Intro kursus
(Kræver tilmelding gennem FitDeal)
Tidspunkt: første mandag i måneden (undtagen januar og juli måned) kl. 18:30 - 20:00.

Pris: 100 kr. - Ved efterfølgende inmelding i klubben: 50 kr. rabat.

Fitdeal.dk

Gruppe arrangementer

Holstebro Bueskytteforening stiller gerne instruktør og udstyr til rådighed for en anderledes sjov gruppearrangement. Måske gemmer der sig en lille Robin Hood et eller andet sted...

Bueskydning er en sjov aktivitet f.eks. som start på en festlig polterabend, et firma arrangement eller bare for jer der gerne vil prøve krafterne med bue og pil!

Pris: 1.000 kr. (maks. 7 pers.). Hver ekstra deltager koster 50 kr.

Book en tid her