50 år med bueskydning i Holstebro

50 år med bueskydning i Holstebro!

1971 - 2021

Læs her
Fra Novice til Elite

Der er mange muligheder for at træne sin bueskydning hos Holstebro Bueskytteforening.

Læs her
Prøv det selv!

Kom til en intro kursus eller book et buearrangement. Vi stiller gerne instruktør og udstyr til rådighed.

Klik her

Sidste nyt

Hvad sker der lige for tiden i Holstebro Bueskytteforening

I år blev de Nordiske Ungdoms Mesterskaber(NUM) afhold som 'korrespondance' skydning pga COVID-19 situationen. Hver af de nordiske lande afhold et nayional stævne, hvorefter resultaterne blev send til Sverige. Det betød også, at der kun blev skudt kvalifikationsskydning - dvs. 72 pile.

Læs hele artikelen

Søndag d. 13. juni 2021 blev der, efter halvanden års Coronapause, igen at afvikle et stort buestævne på Idrætscenter Vest i Holstebro. 61 skytter, heraf 12 fra Holstebro, satte hinanden stævne. Det blev til 4 medaljer, guld til Rasmus på 70 meter recurve, sølv til Mikkel på 50 meter compound, sølv til Matt på 40 meter recurve og guld til Aron i 15 m barbue.

Læs hele artikelen

Hvad koster deltagelse i bueskydnings arrangementer

Ud over at blive medlem af klubben kan du vælge at deltage i et intro kursus eller at arrangere et arrangement for venner eller kolleger.

Intro kursus
kr 100 /person