Majpokalen 2014, TIK

31 May 2014

I år deltog Christian, Rasmus og Lea i TIK's Majpokal skydning i Taastrup.

Lea skød en bronze medalje hjem og blev bedste dame skytte i Aspirant klassen.

Efter kvalifikationsskydningen lå Lea (628 pt./72 pile - 40 m.) på en fjerde og Rasmus (526 pt./72 pile - 40 m.) på en 12 plads i Recurve Aspirant klassen. Christian (512 pt./72 pile - 60 m.) lå på en sjette plads i Recurve Kadet klassen.

Recurve Aspirant

Rasmus tabte desværre hans 8. dels finale mod Josefine fra Esbjerg 7 - 1. Josefine møder så Lea i kvart finalen.

Kvart finalen bliv vundet af Lea med 6 - 2

I hindes halve finale mødte hun Jonathan fra Lyngby som blev nr. 1 i kvalifikationsskydningen med 658 pt. Efter en lovende start hvor Lea førte med 3 - 1 måtte hun til sidst se sig slået med 6 - 4. Det betød at hun skulle skyde bronze matchen mod Lau fra Lyngby.

Bronze matchen blev Leas! Bagud 0 - 2 kom smilet i skydningen tilbage. Hun vandt over Lau med 6 - 2.

Recurve Kadet

Christian skød hans kvart finale mod Anina fra Bornholm. Den kamp tabte han desvære