Sponsorstøtte fra Arla Foods - HOCO Holstebro

14 October 2018

Arla Foods - HOCO Holstebro har støttet Holstebro Bueskytteforening i anskaffelse af pileafkorter og blødskaftede pile til nybegyndere.

Holstebro Bueskytteforening har gennem foråret oplevet en støt tilgang af nye medlemmer hvilket har givet os en del udfordringer, ikke mindst på udstyrssiden. Det er med hjælp fra Arla Foods - HOCO Holstebro lykkes at få nye passende pile til vores unge skytter.

Sponsorstøtten har også gjort det muligt at anskaffe en pileafkorter, således at vi nu har mulighed at få lavet pile i passende længde og ikke længere er afhængige af pileproducenters stocklængder, hvilket i de fleste tilfælde betyder alt for længe pile for de fleste skytter.

Pileafkorteren har allerede været flittig i brug og de første godt 100 pile har fået tilpasset deres længde til stor glæde for vores skytter.