DM for Ungdom 2014 Udendørs

29 August 2014

Kirstine Danstrup Andersen blev Danmarksmester i dame kadet klassen. Lea Mogree Nissen vandt bronze i dame aspirant klassen.

I mix team vandt Holstebro guld i kadet klassen(Kirstine & Christian) og bronze i aspirant klassen(Lea & Rasmus)

Lørdag d. 23 og søndag d. 24. august 2014 blev de udendørs Danske Ungdoms Mesterskaber afhold i Hillerød. Der deltog 190 skytter fra 33 forskellige klubber.

Fra Holstebro Bueskytteforening deltog Kirstine og Christian i Kadet klassen (16 - 17 år) og Lea & Rasmus i Aspirant klassen (14 - 15 år).

De individulle mesterskaber

I kvalifikationsrunden om lørdagen blev Kirstine nr. 2 med 578 point. I finaleskydningen om søndag mødte hun Anina fra Rønde i semifinalen og vandt 7 - 3. I guld finalen mødte hun Camilla fra Midtfyn. Kirstine var meget godt skydende og skødt en perfekt anden runde - 3 tier : 30 point! Kirstine vandt Danmarks mesterskabet med 7 (25, 30, 25, 27) - 1 (22, 26, 25, 24).

Lea blev nr. 3 i kvalifikationen med 624 point. I kvartfinalen om søndagen mødte hun Freja fra Køge. Den match vandt Lea 6 - 2. Semifinalen var en gentagelse af finalen matchen ved de Nordiske mesterskaber hvor Lea og Josefine fra Esbjerg mødte hinanden. Og igen skødt pigerne lige op - denne gang var der revanche for Josefine som vandt med 7 - 3 på en super flot serie på 28, 28, 28, 28, 27 over Leas 27, 28, 28, 28, 21. Lea vandt herefter bronze finalen mod Cecilla fra Esbjerg med 6 - 4.

Christian blev nr. 5 i kvalifikationen med 540 point. Desværre tabte Christain hans kvartfinale skydning mod Magnus fra Aaalborg med 6 - 0 og røg dermed ned på en 8. plads.

Rasmus blev nr. 9 i kvalifikationen med 523 point. Rasmus vandt hans ottende finale match med 6 - 0 over Jannich fra Hillerød. I kvart finalen var modstanderen Jonathan fra Lyngby som havde vundet kvalifikation med 670 point. En for svær modstander viste det sig - Rasmus tabte matchen 6 - 0. Rasmus forbedrede hans placering en enkelt plads og sluttede som nr. 8.

Mix team

Holstebro stillede med mix team i såvel Kadet som Aspirant klasse. I kadet klassen blev det til en Danmarks mesterskab til Kirstine og Christian. I aspirant klassen blev det til bronze til Lea og Rasmus.