Indendørs klubmesterskaber - klubmestre 2017

24 April 2017
Traditionen tro blev indendørs sæsonen afsluttet med indendørs klubmesterskaber. Klubmesterskabet er en konkurrence, men det er først og fremmest en dag hvor alle klubbens medlemmer hygger sig sammen med hinanden og deres buer - og det var det det blev - et hyggeligt samvær..

Fra højre til venstre: Jonas, Villy, Noah, Mattheus, Piet, Line, Ulrich, Xandra og Victor

Klubmestre blev:

8 m. nybegynder - Mattheus Svendsen
8 m. - Jonas Gludsted

12 m. barbue - Victor Berg JaKobsen
12 m. recurve - Xandra Kjeldsen

18 m. let øvede recurve - Piet Svendsen
18 m. recurve - Villy Nielsen

18 m. compound - Noah Mogree

Og så blev der uddelt diverse vandre pokaler:

Fidus pokalen - uddeles til et klubmedlem som har givet den en ekstra skalle. I år gik pokalen til Ulrich Kjeldsen.

Gennemsnitspokalen - uddeles til den skytte som har skudt tættets på gennemsnit for skudte points til indendørs klubmesterskaberne. I år gik pokalen til Line Nielsen.

10'er pokalen - uddeles til den skytte som har skudt flest tier til de klubmesterskaberne. I år gik pokalen til Noah Mogree.

Pointpokalen - uddeles til den skytte fra Holstebor Bueskytteforening som har skudt flest point til de udendørs Danmarksmesterskaber. I år gik pokalen til Noah Mogree.