European Archery Youth Cup - Rovereto, Italie

7 October 2018
Kirstine og Lea var med ungdomslandsholdet til European Youth Cup i Rovereto som ligger i Nord Italien.

Det blev en regnfyldt oplevelse i de Nord Italienske bjerge.

Lea, skytte nr. 3 fra venstre og Kirstine, skytte nr. 10 fra venstre.

Kvalifikationsskydningen blev en rodet affære og Kirstine og Lea kvalificerede sig hhv som nr 19 og 24. Skydningen fungerede så straks bedre under deres individuelle finaler hvor både Kirstine og jeg fik oppet deres placeringer. Begge piger skød sig videre fra 16. dels finale.

Kirstine tabte herefter hendes 8. dels finale  mod nr 3 fra kvalifikationen,Ukrainske Oleksandra. Det blev dermed til en delt 9. plads

Lea skød sig videre til kvart finalen, hvor hun mødte nr. 1 fra kvalifikatione, Franske Elodie. Det blev så endestation for denne gang. Elodie vandt matchen 6 - 0. Lea endte dermed som nr. 8.

I junior mix team, hvor de højst placerede herre og dame skytte danner team, placerede Danmark sig som nr 8 med Kirstine og Mikkel(TIK). I deres 8. dels finale mødte de teamet fra Slovenia som havde placeret sig som nr 9. De tabte desværre deres match 5 - 3 og endte på en delt 9. plads.