Nyt klubtøj - tøjprøvning tirsdag d. 20 og torsdag d. 22. november

17 February 2019
Det er ved at nærme sig til for julegaveindkøb og dermed også tid for bestilling af klubtrøjer. Vi holder prøveaften tirsdag og torsdag i uge 47 kl 19-21. Varerne kan leveres inden jul

Vores kollektion af klubtøj består af:

·        Klubt-shirt – sort:                    125 kr (den bliver dyrere næste år)

·        Klub t-shirt – hvid:                  125 kr (den bliver dyrere næste år)

·        Midlayer hoodie (grå):           320 kr

·        Dunjakke med strech stof i siderne (sort): ca 450 kr – Kun voksen størrelser.

t-shirtene er af mærket Craft, så de er rigtig lækker kvalitet og også lidt længere i længden end de gamle. Hoodien kan bruges både under og udenpå klubt-shirten. Jakken kan med garanti holde dig varm hele sommeren. Den bliver med diskret logo, så du også kan bruge den uden for bueverdenen.

Alle klubbens medlemmer skal skyde i de sorte klubtrøjer til stævner om vinteren.

Man kan erstatte dem med de hvide om sommeren når det er varmt.

Vi har sponsorer som har givet større sponsorater til klubben – så vi skylder dem at overholde vores forpligtigelser.