Holstebro Elitesport skytter klarede sig rigtigt fint til Nytårspokalen

4 February 2019
Vi havde en rigtig god start på 2019 i år, da vores Holstebro Elitesport skytter klarede sig rigtigt fint til Nytårspokalen – der er et Seniorstævne med deltagelse af skytter fra hele landet.

Kirstine Danstrup Andersen var særdeles velskydende og kvalificerede sig til finalematcherne som nr 2. i Guldfinalen vandt hun og kunne derfor løfte den store Guldpokal højt på sejrsskamlen som vinder af Dame Senior Klassen. Undervejs slog hun klubkammeraten Lea Mogree Nissen i Semifinalen, så Lea endte på en 4. plads. Også Christian og Rasmus Brynning deltog. De var med i et meget stort felt, men kvalificererede sig begge til finaleskydningerne, hvor de endte på hhv en delt 9. og en delt 5. plads.

Vores Hold i recurve bestående af Kirstine, Lea og Rasmus endte på en 3. plads

Ud over Holstebro Elitesports skytter havde vi også en skytte med fra DIFs Veteranprojekt. Han slog sin egen stævnerekord, så der var smil over hele linien på vej hjem. Det tegner godt for 2019.