Senior DM - Bronze til compound holdet!

11 August 2019
I week-enden 10 - 11. august 2019 blev udendørs Senior DM afhold i Varde. Fra Holstebro Bueskytteforening deltog 3 recurve skytter og 3 compound skytter.

Væltede skydemåtter på langbuebanen under holdfinalernes blæsevejr

Efter en blæsende kvalifikation blev vejrforholdene endnu mere utilregnlige da hold finaleskydninger i Varde blev sat i gang lørdag eftermiddag.

Bronze til compound holdet

For første gang i klubbens historie stillede Holstebro Bueskytteforening med et compound hold til senior DM. Kirstine Godskesen, Mikkel Holgersen og Jacob Steffensen kvalificerede sig som nr. 3 efter den indledende runde.

I kvartfinalen mødte de holdet fra Hillerød som blev besejret 206 - 204. Derefter mødte de nr. 2 fra kvalifikation, TIK, i semifinalen og tabte 210 - 215 hvilket betydede at holdet skulle skyde bronzefinalen.

Bronzefinale modstanderen var holdet fra Randers. Det blev en tæt kamp som Holstebro vandt 179 - 178.

Compound bronze vindere: Kirstine Godskesen, Jacob Steffesen og Mikkel Holgersen