Senior DM - Recurve Guld til Kirstine, Compound Bronze til Mikkel

11 August 2019
I week-enden 10 - 11. august 2019 blev udendørs Senior DM afhold i Varde. Fra Holstebro Bueskytteforening deltog recurve skytterne Kirstine D. andersen, rasmus Brynning og Lea Mogree samt compound skytte Mikkel Holgersen i de individuelle finale skydninger om søndagen.

Efter lørdagens kvalifikation var seedingen som følger:

Dame recurve: Kirstine nr 3, Lea nr. 4
Herre reurve: Rasmus nr 14

Herre compound: Mikkel nr 7

Lørdagens blæsevejr havde fået et nok opad om søndagen. Det var svært for skytterne at finde et nogenlunde vindstille øjeblik at sætte deres pil i skiven. Scoren var derfor ikke særlig højt. Men god bundstyrke og mange timer på træningsbanen blev belønnet med gode resultater for Holstebro skytterne.

Dame recurve: Guld til Kirstine - 5. plads til Lea
Efter at have skudt sig varm under hendes første runde i kvart finale mod Frederikke fra Arcus (6-2) blev det til rene 6-0 finalesejere for Kirstine mod landholdskammeraterne Anne Marie fra Aalborg og Randy fra TIK.

I Lea's første match, kvart finalen mod Nanna fra Silkeborg, viste hendes pause fra bueskydning inden sommerferien, at have taget for meget af hendes styrke. Buearmen ville ikke lytte efter i blæsevejret og Lea tabte 6-2.

Herre compound: Bronze til Mikkel
Mikkel rejse mod bronze startede med en 138-136 sejr i 16. dels finale mod Mads fra TIK. I 8. dels finale var det Valdemar fra Randers som blev besejret med 135-131. I kvartfinalen var det den anden seede Henrik Rasmussen fra Nordkystens Bueskyttelaug som måtte se sig slået i shoot-off, hvor Mikkel fik sat en perfekt 10'er mod Henrik's 7'er. Mikkels halve finale mod Tore fra TIK blev meget påvirket af en dårlig runde uden en eneste pil i det gule felt. Mikkel tabte matchen 128-136. Bronze matchen blev skudt mod den 4. seede Stig Andersen fra Arcus. Mikkel snuppede bronzen med en sikker 135-133 sejr.

Herre recurve: 9. plads til Rasmus
Rasmus startede finaleskydningen med en 7-3 sejr i 16. dels finale over Morten fra Esbjerg. I 8. dels finalen mødte han den 3. seede Mikkel fra TIK. Trods stærk skydning viste Mikkel sig for stærkt og vandt 6-2.

Kirstine Godskesen og Jacob Steffensen valgte at trække sig fra søndagens individuelle finaler pga. blæsevejret.