Nytårspokalen 2020 - fine resultater for Holstebro skytterne

9 January 2020
Holstebro Bueskytteforening havde 5 recurve skytter med til Nytårspokalen i Taastrup.

Kirstine, Lea og Emilie skød i dame recurve klassen. Rasmus og Victor skød i herre recurve klassen.

For Emilie og Victor var det første gang de stillede op til et senior stævne.

I ottendels finale hos damerne mødte Lea og Emilie hinanden. Emilie snuppede et point fra Lea men måtte desværre se sig slået 7:1. I Bronze finale mødte Lea og Kirstine hinanden. Det blev til en 6:4 sejr for Lea.

Bronze til Lea Mogree Nissen ved Nytårspokalen 2020

Hos herrene mødte Victor den senere vinder af Nytårspokalen Aske fra Silkeborg. Flot skydning gav Victor en tidelig føring. Desværre fandt Aske stille og rolig takten og sejrede matchen 7:3.

Rasmus mødte sin overmand i Dennis Bager fra Arcus. Efter 4 sæt og med 119 point ud af 120 mulige vandt Dennis med 7:1 over Rasmus.

Stævnet var en fin general prøve inden skytterne tager afsted til Nimes World Series stævnet i Frankrig.