Gradvis genoptagning af klubtræning fra tirsdag d. 28. april - Læs bestyrelsens meddelelse om gradvis genoptagning af klubtræningen på visse vilkår ... klik her ...

26 April 2020
Bestyrelsen har besluttet at prøve at åbne op for træning med 10 mand ad gangen fra tirsdag d 28. april.

Planen er

• At de hold der findes, træner på deres sædvanlige tidspunkter med 1 træner tilstede.
  • At man skal melde sig til klubaften på facebook. Der er plads til 10 skytter. Der bliver ingen egentlig træner på (så der kan blive plads til flest mulige skytter), men en af skytterne får ansvaret for at lukke op og lukke igen. Hvis der er mange som melder sig har vi nogle forslag til hvordan vi kan begrænse presset på klubaftener, men vi giver det lige en chance først.

Der bliver følgende regler

• Alle får deres eget ansigt (som man ruller sammen og stiller i skuret til næste uge)
  • Alle får en lille pose med deres personlige skivesøm
  • Alle skal have handsker med til træning, så de kan flytte måtter
  • Klubbuer kan udlånes. Vi tilstræber at folk får deres egen. Alternativt afsprittes de af efter brug og er i karantæne i 46 t inden de afsprittes og bruges igen.
  • Værktøj sprittes af inden og efter brug.

Med venlig hilsen,
BESTYRELSEN