DM sølv til Mikkel ved udendørs senior DM i Compound 2020

19 August 2020
Søndag d. 16. august var TIK klar til årets første udendørs DM. Grundet corona er alle årets mesterskaber delt op i hver deres kategorier og denne dag var det senior compound som skød om mesterskabet. Fra Holstebro Bueskytteforening var Mikkel Holgersen med.

Efter sidste års Bronze blev det i 2020 til Sølv for Mikkel.

I en stegende hede deltog i alt 40 skytter til mesterskabet med Mikkel Holgersen som den eneste repræsentant for Holstebro Bueskytteforening. Trods et stærkt felt, hvor der deltog flere skytter som har slået verdensrekorder og fået medaljer til både World Cups og verdensmesterskaber, holdt Mikkel sig ikke tilbage.

I kvalifikationen skød han 685 points ud af 720 mulige og kvalificerde sig på en 7. plads. I de efterfølgende finalerunder vandt Mikkel rub og stub frem til guldfinalen, hvor vestjyden måtte se landsholdsskytten Andreas Darum fra Taastrup løbe med guldet med 140 point mod Mikkels 139 point.