DM bronze for compoundskytte Lucas Iversen :: Udendørs Ungdoms DM 2020 - COMPOUND

8 September 2020
Lucas var eneste repræsentant fra Holstebro Bueskytteforening til ungdoms DM for compound. Ungdoms DM var i år delt op i to en-dags stævner pga. Corona virus situationen. DM blev afhold i Vordingborg af Vordingborg Bueskytteforening.

DM Bronze til Lucas hos Herre Aspirant  Compound

Lucas skyder i Aspirant klassen(14-15 år). Efter en flot kvalifikationsskydning kvalificerede Lucas sig med 692 point(9,6 i snit pr pil) som nr. 2.

I kvartfinalen havde Lucas en bye og semi-finalen var således hans første match efter pausen.

Det blev en nervøs omgang skydning og Lucas blev meget påvirket af tilskuernes tilrøb til konkurenten, Malthe fra Århus. Matchen endte 142-141 i Malthes favør.

Til Bronze finalen forsøgte Lucas at lukke sig ind i hans egen boble hvilket virkede efter hensigten. Det blev til 146 ud af 150 mulige point, hvilket var nok til at vinde Bronze.

Alle resultater for Ungdoms DM - Compound kan findes her: Ianseo