Jyske Mesterskaber 2012 - Esbjerg

6 November 2012

Det blev til 4 Jyske Mesterskaber til skytter fra Holstebro Bueskytteforening da 86 jyske bueskytter søndag d. 12. februar var samlet i Esbjerg for at afgøre de Jyske Mesterskaber 2012.

Fra Holstebro Bueskytteforening deltog ni skytter i ni forskellige klasser. Det blev til tre individulle Jyske mesterskaber i hhv. Herre barbue til Poul Hornstrup, Herre master recurve til Villy Nielsen, Dame kadet recurve til Kirstine D. Andersen samt et hold mesterskab til Kadet recurve holdet bestående af Kirstine D. Andersen, Christian Brynning og Lea M. Nissen. Derudover blev det til 3 sølv medaljer til Rasmus Brynning, Ole Stampe og Mads Miltersen samt 3 bronze medaljer til Mikkel Hornstrup, Christian Brynning og Lea M. Nissen.