Flotte præstationer af ungdomsskytter til DM for ungdom Indendørs 2012

6 November 2012
Indendørs DM for ungdom vil af Holstebro skytterne blive husket for de mange tætte kampe, et Danmarks Mesterskab og en bronze medalje i holdskydning.

 

Lørdagens indledende runder på 2 x 30 pile, som afgør seedingen til søndagens finale runder bød på blændende resultater. Lea, som stillede op i dame mini recurve klassen leverede en flot runde og blev nummer et med 536 point. Kirstine, som i år er rykket op i dame kadet klassen havde en besværlig start men kæmpede sig op til en flot tredie plads med 526 point. Christian, som ligeledes er rykket op i herre kadet klassen i år havde en decideret off day og endte på en niende plads med 472 point. Rasmus, som i år er rykket op i herre mikro klasse klarede en syvende plads med 426 point.

Om lørdagen afsluttede dagen med holdskydning, hvor Holstebro 12 m. recurve holdet bestående af Christian, Kirstine og Lea fik skudt sig til en bronze medalje.

Vi blev også interviewet af TV2 Midt Vest.

For Rasmus og Christian blev søndagens kvartfinaler endestationen. Rasmus tabte sin kvartfinale mod Emil fra Køge (den senere nummer 2) med 6 - 4. Det så ellers lovende ud efter de første to runder hvor Rasmus førte 4 - 0. Men så fik Emil styr på sin skydning og Rasmus blev udsat for materiale uheld med en løs bevikling. Christian tabte, trods flot skydning, sin kvartfinale mod en suveræn nr. 1, Nicolai Carlé fra Ålborg.

Efter at have vundet kvartfinalen over Malene fra Århus blev det til en nervepirrende shoot off i Kirstines halvfinale. Desvære for Kirstine præsterede Camilla fra Midtfyn lige netop her en kryds tier og vandt dermed over Kirstines nier. Bronzekampen mod Sif fra Midtfyn endte i 6 - 4 til Sif og dermed en fjerde plads til Kirstine.

På grund af hendes flotte placering om lørdagen var det først i halvfinalen Lea skulle skyde. Modstanderen var Josefine fra Esbjerg. Josefine lagde hårdt ud og førte efter de første to runder med 4 - 0. For at lægge pres på hende lagde Lea taktikken om og sørgede for at være den første til at sætte skuddet. Det rystede Josefine og Lea tog de næste tre runder. I den anden halvfinale stod Leas værste konkurrenter fra Ålborg - Lilli og Anne-Sofie - mod hinanden. Denne kamp endte med en shoot off sejr til Lilli. Finalen blev en spændende omgang: 2 - 0, 2 - 2, 2 - 4, 4 - 4 og så sejren og Danmarksmesterskabet til Lea: 6 - 4!