Juleskydning 2012

3 December 2012
Tirsdag d. 18. december afholdes der Julepakkeskydning fra kl. 19 for alle medlemmer i foreningen.

Juleskydning 2012

Tirsdag d. 18. december 2012

kl. 19:00

Som traditionen foreskriver det, skyder vi pakkespil på den sidste tirsdags-træningsaften for i år. I år vil der blive indført et nyt skydeformat pga. de mange medlemmer som skyder compound.

Pakkespillet går ud på at ramme den cirkel på ansigtet som har den samme farve som den terningen lander på. Men pas på, når der ikke er flere pakker tilbage må der ¨stjæles¨ fra hinanden.

I år skydes der på Mads Miltersen Uofficielle Juleskiver. Det er dog forbudt at ramme kravlenissen! Skyder du med compound og rammer kravlenissen så skal du lægge samtlige pakker, undtagen én, tilbage.
Skyder du med recurve/barbue, så er det, at ramme kravlenissen, det samme som ikke at ramme den rette farve.

Hver deltager medbringer 2 pakker til en samlet værdi af maks. 30 kr.

Efter skydningen er klubben vært ved en kop kaffe eller
en sodavand, med æbleskiver til.

Tag familien med og kom til en sjov og
hyggelig aften i bueklubben.

Vi glæder os til at se så mage som muligt.

Julehilsner fra bestyrelsen