Indbrud d. 24. februar 2013

20 March 2019
Hej alle, der har været indbrud på Idrætscenter Vest og bl.a. er vores klublokalet gennemrodet.

Carsten, Bente, Mads og Pieter har været derude for at se på skaderne. Så vidt vi kan se er der kun forsvunden 15 kr. fra sodavandsbøtten.

Idræstcenter Vest har gjort os opmærksomme på, at hverken klubbens eller medlemmernes private ting falder ind under deres forsikring. Dvs. at skader sket ved indbrud, brand etc. kun er dækket hvis I selv har en privat indboforsikring der omfatter dækning af indbo som befinder sig i en aflåst lokale udenfor hjemmet.

Det er derfor på eget ansvar at have sit buegrej liggende i klublokalet.

Under indbruddet har tyveknægterne taget sig tid til at afprøve 2 af klubbens buer - uden at spænde dem op (!) hvilket resulterede i en punkteret termorude og en bøjet pilespids på en af Jens' træpile.