DM for Senior Indendørs 2013 - Kjellerup

17 March 2013

Sølv til Holstebro skytte Villy Nielsen i Master klassen ved Senior DM !

Holstebro Bueskytteforening havde 4 recurve- og 5 compoundskytter med til Senior DM i Arena Midt i Kjellerup...Individuel

Herre recurve
Mads Miltersen og Ole Gammelgaard stillede op i herre recurve. Mads opnåede 479 og Ole 555 point i lørdagens kvalifikationsskydning. 

Dame recurve
Kirtine D. Andersen stillede op til hendes første senior DM og skød 542 point i kvalifikationsskydningen. Det blev til en flot top 10 placering.

Master recurve
Og at det ikke kun er de unge skyttere som kan, viste vores 'ældre unge' Villy Nielsen som skød sig selv i endnu en finale. Finalerunden blev til en 6 - 0 sejr til Leif Jacobsen fra Silkeborg og dermed DM Sølv til Villy.

Lørdagens kvalifikationsrunde tegnede ellers ikke godt for Villy. Nerverne spillede ham et puds og det blev kun til 507 point hvor han ellers har ligget omkring de 550 til træning. 

Herre compound
Hele 5 herrer stillede op til compound skydning. Fire helt grønne skytter som fik sig en på opleveren og en garvet skytte. For Andres Steffens(521 pt.), Brian A. Pedersen(520 pt.), John Melgaard(507 pt.) og Istvan Csürös(550 pt.) var det første men sikker ikke seneste gang de stillede op. For en med lungebetændelse kæmpende Ole Stampe(566 pt.) blev det til en hæderlig pålacering som nr. 15. Ottendedels finalen mod Martin Damsbo måtte han derfor desværre sidde over.

Holdskydning

Recurve
Recurve holdet bestående af Ole, Villy og Kirstine måtte se sig i ottendelse finalen slået med 203 - 214 af Århus Bueskyttelaug. Holdet lagde ellers hård ud og førte med 2 point efter første runde. Men så holdt nerverne ikke længere - som Villy sagde om hans galloperende hjerte: 'jeg kan føle at jeg lever'.

Compound
Compound holdet bestående af Ole, Istvan og Andreas leverede en spændende ottendels finaleskydning mod Randers Bueskyttelaug. Et sølle point var der til forskel efter 24 pile, desvære i Randers favør.

Her nogle stemningsbilleder fra ottendels holdfinalerne af vores recurve og compound hold.