NUM 2013, Kurikka - Finland

23 July 2013

Flotte internationale placeringer for Holstebro skytterne.

Et Nordisk Mesterskab i holdskydning til holdet med Christian Brynning - og en 5., 6. og 9. plads individuelt i Kadet klassen(13-15 årige) var høsten for de tre Holstebro skytter ved de Nordiske Mesterskaber 2013 i Finland.Christian, Kirstine og Lea fra Holstebro Bueskytteforening deltog i årets Nordiske Mesterskaber i Kurikka, Finland. Stævnet blev afviklet under en flot og varm Finsk sol på det lokale stadium. Der var drilske, hurtig skiftende, vind forhold som gjorde skydningen ekstra udfordrende.

 

Kadet holdet med Christian Brynning, Magnus Bager(Arcus, Odense) og Lau Kartholm(Lyngby) skød sig til et flot Nordisk Mesterskab efter shoot-off(27 - 24) i finalekampen mod Sverige.

Kadet holdet med Lea M. Nissen, Monique Holm(Midtfyn) og Anne-Sofie Bjork(Aalborg) blev nr. 4 efter en katotisk bronzekamp(hvor de i første omgang fejlagtig af dommeren ved skiverne blev udråbt som vinder) slået i shoot-off(24 - 25) af et Finsk hold.

Kadet holdet med Kirstine D. Andersen, Sif Rasmussen og Camilla D. Nielsen(begge Midtfyn) blev nr. 7.

I herre kadet klasse, med 27 deltagere blev det til en 6. plads i finaleskydningen for Christian efter han kvalificerede sig som nummer 9 om lørdagen.

I dame kadet klasse med 24 deltagere blev til en 5. plads i finaleskydningen for Lea efter hun kvalificerede sig som nr. 5 om lørdagen og en 9. plads i finaleskydningen til Kirstine efter hun kvalificerede sig som nr. 7 om lørdagen. 

Resultatliste