JM 2013 - Resultater og Billeder

17 November 2013
ianseo er nu opdateret. Stævneresultatet for FITA klasseskydning, individuelle Jyske Mestre 2013 og hold Jyske Mestre 2013 kan dog stadigvæk ses her på siden.

De Jyske Mesterskaber 2013 blev afviklet under lidt mere besværlige forhold end vi er vant til da Idrætscenter Vest er under ombygning. Vi beklager det over for vores gæster og håber at kunne invitere jer til mere tidssvarende forhold i det renoverede Idrætscenter Vest til næste år.

Når det så er sagt, blev selve stævnet afviklet med stor succes. 112 skytter fra 21 klubber gæstede Idrætscenter Vest i lørdags og samtlige buetyper fra den simple langbue over barbue og den olympiske recurvebue til den avancerede compoundbue var repræsenteret på stævnet.

Holstebro Bueskytteforening har oplevet en stor medlems tilgang sommeren over og var på stævnet repræsenteret med hele 18 deltagere. Det blev til 4 Jyske mesterskaber, 8 sølv og 4 bronze.

• Jysk Mester
  • Recurve - Master Herrrer - Villy Nielsen
  • Recurve - Kadet Herrer - Christian Brynning
  • Recurve - Mikro Damer - Line Grøndal
  • Recurve - Hold 12 meter: Lea M. Nissen, Christian Brynning & Kirstine D. Andersen

• Sølv medalje
  • Recurve - Kadet damer - Lea M. Nissen
  • Recurve - Mini Herrer - Rasmus Brynning
  • Recurve - Mini Damer - Signe F. Olsen
  • Recurve - Mikro Damer - Xandra Kjeldsen
  • Recurve - Hold 8 meter: Line Grøndal, Xandra Kjeldsen & Cecilie L. Dinesen
  • Compound - Mini Herrer - Jimmy Hansen
  • Compound - Mikro Herrer - Noah Mogree
  • Compound - Hold 18 meter: Ole Stampe, Isthvan Csürösi & Claus Hansen

• Bronze Medalje
  • Recurve - Kadet Damer - Kirstine D. Andersen
  • Recurve - Mikro Damer - Cecilie L. Dinesen
  • Compound - Master Herrer - Isthvan Csürösi
  • Compound - Senior Herrer - Ole Stampe

Vi ønsker de Jyske Mestre 2013 tilykke med deres mesterskab!