indendørs senior DM 2014: sølv til Kirstine!

20 February 2016

På de i week-enden d. 8 - 9 marts 2014 afholdte senior Danmarks Mesterskaber i Høje Tåstrup vandt Kirstine DM sølv i dame recurve klassen.

Stort tillykke fra Holstebro Bueskytteforening!

Kirstine DM 2014 sølv medalje

Efter en forrygende kvalifikation, hvor 15 årige Kirstine Danstrup Andersen skød ikke mindre end 33 tier og 22 nier ud af 60 skudte piler, placerede hun sig som nr. 2 med i alt 567 point.

Hun vandt efterfølgende hendes ottendels finale mod Mai Jensen, Vordingborg (6 - 0), kvartfinalen mod Stephanie Christensen, Aarhus (6 - 4) og halve finale mod Jeanette Riis, Aarhus (6 -4). Finalen blev skudt mod Natasja Bech, Esbjerg som vandt 6 - 2.

I efteråret 2013 indgik Kirstine sammen med 3 andre unge talenter fra Holstebro Bueskytteforening i et træningsforløb med den afgående landstræner Ole Gammelgaard. Træningsforløbet er bleven til gennem et sammenarbejde mellem Holstebro Elitesport, Bueskydning Danmark og Holstebro Bueskytteforening.

I træningsforløbet bliver der arbejdet med at sætte træningen i system, tekniktræning, mentaltræning, trimning af buegrej og styrketræning.

Kirstines resultat ved DM viser, at det er gennem dedikeret træning og systematisk arbejde at resultaterne opnåes.