Årets Lederpris 2020 går til Gunhild Brynning - Holstebro Bueskytteforening

Gunhild Brynning blev headret med Lederprisen ved årets Idrætsfest 2020 for hendes mangeårige indsats af Holstebro Idrætsråd.

Gunhild startede med at komme i Holstebro Bueskytteforening for snart 12 år siden, som mor til to drenge.Med tiden har Gunhild påtaget sig et væld af opgaver for klubben og er i dag en nøgleperson i klubbens drift og arbejde.

Gunhild står for:

Træning for børn og unge

Bestyrelsesarbejde

Stævne tilmeldinger

Stævne arrangementer

Indførelse af digital pointælling til stævner

Arrangement af udlandsrejser

Arrangement af landsholdssamlinger

Arrangement af storsamlinger

Arrangement af skole OL

Afholdelse af gruppearrangementer, sponsorarrangementer, polterabend osv.

Koordinering af et utal arbejdsopgaver.

Bueskytteforeningen har udviklet sig til at være en betydelig aktør i det danske bueskyttemijlø.

Bl.a. er vi nu en af de førende klubber ift. At gennemføre stævner med elektronisk pointælling.

Dette er i høj grad takket være Gunhild.

Sidst men ikke mindst står Gunhild for utallige ansøgninger om støtte fra Holstebro Elitesport, Holstebro Kommune, fonde og sponsorer. Disse ansøgninger giver Holstebro Bueskytteforenings økonomi et uvurderligt boost, som gør os i stand til at opretholde vore initiativer for at fremme sporten både på eliteplan og på breddeplan.

Gunhild er en sand multikunstner/blæksprutte, som har og har haft uvurderlig værdi for klubben.