^

Nyheds Blog

Lad os præsentere hvad der rører sig i Holstebro Bueskytteforening - nu og tilbage i tiden

Vi har d. 18. november 2020 modtaget den triste besked om at Jens Hansen afgik ved døden søndag d. 15. oktober 2020, kort efter sin 70 års fødselsdag. Jens har været medlem af Holstebro Bueskytteforening i 27 år og i alle år har han både været aktiv skytte og en uundværlig frivillig i klubbens arbejde. Derfor var han også de sidste år æresmedlem af klubben.

Læs hele artikelen

Udendørs klubmestre 2019

By Webmaster |2019-08-27 09:16:39

Udendørs sæsonen lakkede mod enden, og 15 skytter trodsede det dystre vejr for at skyde om de udendørs klubmesterskaber 2019 denne søndag d. 8. september. Solen valgte dog at være på skytternes side og hjælp med til at holde humøret op.

Læs hele artikelen

Aktivitets kalender 2018-2019

By Webmaster |2018-11-19 21:25:20

Så er vi kommet godt i gang med indendørssæsonen og det er tiden hvor i skal have en ny aktivitetskalender for klubaktiviteter i det kommende år. Gem den så i Husker at komme til vores forskellige aktiviteter.

Læs hele artikelen

Holstebro sommerstævne 2018

By Webmaster |2018-10-07 16:53:05

Den 10. juni afholdt klubben det årlige sommerstævne på Idrætscenter Vest. I år deltog hele 110 skytter, heribland Danmarks bedste dame skytte Maja Jager. Fra Holstebro Bueskytteforening deltog 24 skytter.

Læs hele artikelen

Kirstine deltog torsdag aften 1. juni i det første af Køges aften stævner - Kirstine deltog torsdag aften 1. juni i det første af Køges aften stævner - Thursday Night League. Efter 12 dages pause fra buen følte Kirstine virkelig længsel efter igen at konkurrere. Med hendes egne ord er en del af skudene lidt slatne......simpelhent fordi 12 dages pause kræver genoptræning af styrke..

Læs hele artikelen

Traditionen tro blev indendørs sæsonen afsluttet med indendørs klubmesterskaber. Klubmesterskabet er en konkurrence, men det er først og fremmest en dag hvor alle klubbens medlemmer hygger sig sammen med hinanden og deres buer - og det var det det blev - et hyggeligt samvær..

Læs hele artikelen

Berlin Open er et seniorstævne hvor skytterne derfor ikke er delt op i aldersklasser. Der deltog samlet set 458 skytter, hvoraf mange er fra den absolutte verdenselite og selvfølgelig er også mange af Tysklands dygtigste skytter med. Først skyder man kvalifikation herefter går de 32 bedste fra hver klasse videre til finalerunderne, der skydes som cupsystem hvor man skyder to og to imod hinanden. Man ryger ud når man har tabt en kamp. De skytter der ikke kommer videre til finalerunderne deltager om søndagen i en second chance turnering, hvor man i år skød 15 pile på nogle andre ansigter, hvor kun 10,9 og 8 er med. Det betyder der er meget lidt plads til at skyde ved siden af – Det kræver stor præcision at få mange points og det er svært fordi der er ret mange gule pletter på ansigtet (skydeskiven) at sigte efter.

Læs hele artikelen

Syv sårede veteraner træner med bue og pil for at blive rehabiliteret efter deres krigsindsats og ikke mindst for at kunne repræsentere Danmark til det store internationale veteranstævne – Invictus Games i Toronto til september.

Læs hele artikelen

<p>Hele 24 timer med kontinueret bueskydning - bueskytternes &#039;Le Mans&#039; - er hvad 11 Holstebro skytter fordelt p&aring; 5 hold stillede op til l&oslash;rdag/s&oslash;ndag 15-16 oktober 2016 i Randers til Eat-Sleep-Archery st&aelig;vnet. Det blev til sejr for Kirstine og hendes to makkere fra Midtfyn og en anden plads for Team Brynning(Christian, Rasmus & Lea).</p> <p>&nbsp;</p>

Læs hele artikelen

De Nordiske Ungdomsmesterskaber(NUM) foregik i år i Hillerød, og både vejret og lange ventetider gjorde stævnet til en hård og kold oplevelse for de 305 deltagende skytter.

Lea vandt sølvmedalje i dame recurve kadet (16 - 17 år) Ud over Lea var det kun Kirstine Danstrup Andersen der nåede frem til medaljefinalerne. Kirstine tabte desværre bronzefinalen i dame recurve junior (18 - 20 år) og endte dermed på en 4. plads.

 

Læs hele artikelen

Nye rammer – Nye muligheder for Bueskydning i Holstebro
Holstebro Bueskytteforenings nye skydepavillon på Idrætscenter Vest blev indviet d. 16 juni i overværelse af sponsorer, repræsentanter for Holstebro Kommune, Holstebro Elitesport og selvfølgelig de glade bueskytter der nu har et rigtigt dejligt sted at træne og opholde sig i udendørssæsonen.

Læs hele artikelen

Udtagelsesstævner til EM i 3D er gået i gang, både Bruno Christiansen og Kirtsine Goskesen(Kir) har meldt sig til iagttagelse for udtagelse til det danske 3D landshold. I år afholdes der EM sidst i august i Slovenien.

Der bliver i løbet af foråret og sommeren afviklet 10 stævner fordelt i landet hvor skytterne skal forsøge at samle point. Det er de fire bedste resultater der er gældende og max point for fire stævner er 32. I nedenstående artikel evaluerer Kir forløbet.

Læs hele artikelen

DM for Ungdom 2014 Udendørs

By Webmaster |2014-08-24 22:15:48

Kirstine Danstrup Andersen blev Danmarksmester i dame kadet klassen. Lea Mogree Nissen vandt bronze i dame aspirant klassen. 

I mix team vandt Holstebro guld i kadet klassen(Kirstine & Christian) og bronze i aspirant klassen(Lea & Rasmus)

Læs hele artikelen

Ungdoms Europamesterskaber i Bueskydning blev afholdt fra d. 19. - 24. maj  i Ljubljana, Slovenie. Kirstine D. Andersen fra Holstebro Bueskytteforening deltog i kategrorien Recurve Kadet damer.

Følg med  - klik på mere for at komme til Live stream af EM

Læs hele artikelen

NUM 2013, Kurikka - Finland

By Webmaster |2013-07-08 12:49:18

<p>Flotte internationale placeringer for Holstebro skytterne.</p> <p>Et <strong>Nordisk <span style="color: #33cccc;">Mes</span><span style="color: #ff0000;">ter</span><span style="color: #ffcc00;">skab</span></strong> i holdskydning til holdet med <strong>Christian Brynning</strong> - og en 5., 6. og 9. plads individuelt i Kadet klassen(13-15 årige) var høsten for de tre Holstebro skytter ved de Nordiske Mesterskaber 2013 i Finland.</p>

Læs hele artikelen

Ved DM for Ungdom i Høje Taastrup leverede 6 af Holstebro Bueskytteforenings ungdomskytter nogle flotte resultater. Det blev til individuelle guld, sølv og bronze medaljer for skytterne på talentholdet samt en guld medalje i holdskydning.

Recurve Herre Kadet:
Danmarksmester - Christian Brynning
Recurve Dame Kadet:
Sølv - Lea Mogree Nissen
Recurve Herre Mini:
Bronze - Rasmus Brynning

12 m. Recurve Hold:
Danmarksmestre Christian, Kirstine og Lea

Læs hele artikelen

Kirstine deltog søndag d. 6. januar i Nytårspokalen i Taastrup. Det var første gang hun stillede op til et senior stævne. Hun nåede til kvartfinalen hvor hun stod overfor OL-skytte Louise Laursen som sejrede med 119 - 104. Det blev sammenlagt til en flot 7. plads for Kirstine.

Læs hele artikelen

Juleskydningen 2012

By Webmaster |2012-12-19 18:06:31

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig Jul og godt Nytår - vi ses igen torsdag d. 3. januar. I mellemtiden kan I hygge jer med et tilbageblik på årets Juleskydning.

Læs hele artikelen

Fastelavn 2012

By Webmaster |2012-02-21 22:08:34

Igen i år blev der dystet om hvem der blev Kattekonge og dronning i fastelavnsskydningen. Hos de unge ryddede tøserne bordet: Lea blev konge og Kirstine dronning. Hos senior skytterne var det formanden som havde sidste skudt - tillykke med kroningen Jan!

Læs hele artikelen

Skt. Sebastian Cup 2012

By Webmaster |2012-01-24 22:32:18

Lørdag d. 21. januar tog ni skytte fra Holstebro Bueskytteforening turen over til Bellinge på Fyn for at deltage i Skt. Sebastian Cuppen 2012.

I senior barbue løb Poul med sejren(391 point), i mini klassen løb Lea med sejren (522 point) og i Kadet klassen fik Christian en flot 3. plads(533 point).

Læs hele artikelen

Den sidder lige i skabet!

By Webmaster |2011-10-31 19:51:56

Jf. Den Danske Ordbog betyder udtrykket i overført betydning: at  være helt perfekt; at ramme plet. For vores skytte Poul og hans compound bue betyder det noget helt andet... prøv lige at se!

Læs hele artikelen

Recurve testbuer - Tuborgfonden

By Webmaster |2011-06-28 18:27:53

Med henvisning til Deres ansøgning af 31-05-11 glæder det os at kunne meddele Dem, at Tuborgfonden har bevilget et beløb på

15.000 kr.

som støtte til anskaffelse af recurve testbuer til brug for nye medlemmer, som på denne måde kan prøve sporten

Læs hele artikelen