Prøv selv at skyde med
bue og pil

Hos Holstebro bueskytteforening er der mange muligheder indenfor bueskydning. Her kan du skyde med bue for sjov, tilegne dig færdigheder at skyde med lanngbue, barbue, recurve- og compound bue. Og for dem som drømmer om at deltage i de store buestævner er der mulighed for at dygtiggøre sig under kyndig vejledning.

Men hvorfor ikke prøve det selv?

Bliv medlem

Du kan møde op til en af vore træningsafterne og prøve at skyde med bue under kyndig ledelse af en af vore trænere.

Find træningstiderne her

Gruppe arrangementer

Holstebro Bueskytteforening stiller gerne instruktør og udstyr til rådighed for en anderledes sjov gruppearrangement. Måske gemmer der sig en lille Robin Hood et eller andet sted...

Bueskydning er en sjov aktivitet f.eks. som start på en festlig polterabend, et firma arrangement eller bare for jer der gerne vil prøve krafterne med bue og pil!

Book et arrangement her

Pris: 1.000 kr. (maks. 7 pers.). Hver ekstra deltager koster 50 kr.