Prøv selv at skyde med
bue og pil

Hos Holstebro bueskytteforening er der mange muligheder indenfor bueskydning. Her kan du skyde med bue for sjov, tilegne dig færdigheder at skyde med lanngbue, barbue, recurve- og compound bue. Og for dem som drømmer om at deltage i de store buestævner er der mulighed for at dygtiggøre sig under kyndig vejledning.

Men hvorfor ikke prøve det selv?

Intro kursus

Kom til en af vore intro kurser. Her vil du blive introduceret i bueskydning og klublivet. Derefter følger en grundig gennemgang i bueskydnings kunst hvorefter vi tager fat i buen og begynder at skyde. For at kunne blive optaget som medlem skal man have deltaget i en Intro kursus.

Tilmeld her

Intro kursus
Kræver tilmelding
Tidspunkt: første onsdag i måneden (undtagen januar og juli måned) kl. 19:00 - 20:30.

Pris: 100 kr. - Ved efterfølgende inmelding i klubben: 50 kr. rabat.

Gruppe arrangementer

Holstebro Bueskytteforening stiller gerne instruktør og udstyr til rådighed for en anderledes sjov gruppearrangement. Måske gemmer der sig en lille Robin Hood et eller andet sted...

Bueskydning er en sjov aktivitet f.eks. som start på en festlig polterabend, et firma arrangement eller bare for jer der gerne vil prøve krafterne med bue og pil!

Book et arrangement her

Pris: 1.000 kr. (maks. 7 pers.). Hver ekstra deltager koster 50 kr.