HBF Aktivitetskalender

Klub aktiviteter i 2021

Klubben kan til september fejre sin 50 års jubilæum og det forhåbentlig med en ny strategiplan og bestyrelse. Men det kræver aktiv deltagelse af klubbens medlemmer. Sæt kryds i kalenderen og mød op! .

d. 19. maj kl 19.00:                   Generalforsamling  - Der skal vælges nye medlemmer til Bestyrelsen og det er Vigtigt at vi får valgt en god og ny bestyrelse  - så kom.

d. 5. juni kl 9-15:                       Strategi dag – vi skal planlægge hvad der kunne være interessant for klubben at arbejde med i de kommende år

d. 11. juni kl 17-20                    Opsætning af baner til vores stævne d. 13. juni – mere info følger

d. 13. juni kl 7-20                      Stævne. Vi har brug for alle mand til at hjælpe. Skytterne skal selvfølgelig overveje at skyde (invitation følger)

Sommerferie - ingen træning fra 25 juni til 2. august

Vi lukker ned for sommerferien d 25 juni og åbner igen d. 2. august.