Træningsfaciliteter

Holstebro Bueskytteforening har træningsfaciliteter på Idrætscenter Vest i Holstebro. Der er både indendørs buebaner på 18 meter og udendørs baner på 90 meter.

Indendørs træningsfaciliteter

I kælderen unden Idrætscenter Vest er der etableret 15 skydebaner. Skydebanerne er opdelt i 3 sektioner på hver 5 baner. Hver sektion består af en mobil skydevæg, så det er nemt at tilpasse skydeafstanden til den enkelte aldersklasse.

De yngste skyder på 8 meter, ungdomsskytterne skyder 12 meter og fra kadet klassen og opad skydes der 18 meter. Indendørs skyder vi på 40 cm ansigter.

I kælderen er der en lille bueværksted med udstyr til at lave strenge og pile og en buepres til compoundbuer.

Udendørs træningsfaciliteter

På de mest nordlige baner bag Idrætscentret finder du klubbens udendørsbaner. Her er plads til ca. 100 skytter på skydelinjen ad gangen. Det gør at vi har plads til at afholde nationale- og internationale  mesterskaber.

I 2016 opførte klubben et skydepavillion hvorfra der både kan skydes fra en overdækket træterasse og ind fra pavillionen. Sidsnævnte har klubbens talenter og eliteskytter stor gavn af, da det forlænger udendørssæsonen.